Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Menu koksopleiding Niveau 2 en Niveau 3.

Super voordelig uit eten ! en u helpt tegelijkertijd onze koks in opleiding.

Op dinsdag en woensdag  bent u van harte welkom in Culinair Centrum Beverwijk, waar onze koks in opleiding een heerlijk viergangendiner voor u bereiden.

De kosten voor dit menu bedragen op dinsdag slechts € 15.00 p.p. (niveau 2 koks) en op woensdag € 17.50 (niveau 3 koks)

Er zijn wel wat spelregels;
De gasten kunnen arriveren tussen 17.00 uur en 18.00 uur.
Om 20.00 uur is het sluitingstijd:)

 

U kunt reserveren voor de volgende data;

 

Het menu van 13 december.

Aspic van Lam en Bruchetta met uienmarmelade
***

Klassieke Lamsbouillon
***

Langzaamgegaarde Iberico Procureur met ganituur van de chef
***

Tiramisu
***

 

Het menu van 19 december.

Tonijn, sojagel, sesamcrème, venkel en groene asperge
***

Bloemkoolsoep met saffraan, mosselen en een schuim van curry
***

ballotine van parelhoen, shiitake. Kokos- en serehschuim, risotto, winterse groenten
***

Citroen mascarpone, sorbet van yoghurt en dragon, macadamia, tuille
***

Het menu van 20 december.

Terrine van big
***

Velouté van Cavolo Nero met een crispy garnituur van droge worst
***

Kalfswang, gepofte knolselderij, ravioli met pulled kalfssukade, portsaus, geglaceerde wortel/bosui
***

Crème brulée van amaretto, fruit, chocola, sinaasappelijs
***

 

Reserveren uitsluitend per mail. info @ culinaircentrumbeverwijk .nl of klik hier>>>
Reserveren kan tot uiterlijk ´s morgens 07.00 uur.

U kunt reserveren via het contact formulier >>>

 

Vergeet niet eventuele allergieën en/of dieetwensen door te geven.


 

L'Equipe CCB kookt voor u op zaterdag 9 december>>>

 





iTkitchen . Links . Contact