Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Niveau 4 koks

Het menu van 14 oktober,
Uw chefkok Mike Dooper, uw gastvrouw Claudia Braxhoofden

  

Komkommersorbet met ouzo
***

(Amuse)
Dolmades, wijnbladeren gevuld met licht gekruid gehakt met rijst
***

Venkelsalade met octopus
***

Rode linzensoep met oregano pesto, gegrilde halloumi, tzatziki bavaroise en huisgemaakt olijfbrood
***

Lamsbout in kruidenthee gegaard met citroenkrieltjes, auberginemousseline en honing tijm lavendel saus
***

Rizogalo met pistacheparfait, gezouten karamel, honeycumb, chips van kumquat en crumble van griekse zandkoekjes
***

Prijs; € 27.50 p.p.

Wijnarrangement € 16.00

U kunt reserveren via het contact formulier >>>

Vergeet niet eventuele allergieën en/of dieetwensen door te geven!





iTkitchen . Links . Contact