Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Niveau 4 koks

 

Het menu van 10 maart, Uw Chefkok Madelon Witte

 

Wonton met salade van soft shell crab, groene papaja en rode peper
***

Balinese zeevruchtensoep met krokante kokosmelk
***

Gewokt buikspek met kailan, mangoschuim, pindakrokant en groene-mangovinaigrette
***

Sousvide gegaarde kalfsribeye, rode curry, bokchoy, lychee en krokante horapa
***

Dadar gulung, kokos-zwartesesam ijs, pandan-kokos macaron, kokoscrumble en sojakaramel
***

 

Prijs; € 27.50 p.p.

Wijnarrangement € 16.00 p.p.

U kunt reserveren via het contact formulier >>>

Vergeet niet eventuele allergieën en/of dieetwensen door te geven!





iTkitchen . Links . Contact