Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Niveau 4 koks

 

Voor het menu van 13 januari 2018 heeft Chef kok Ron Coppus zich laten
inspireren door The Beatles.

Voorgerecht: I am the Walrus
Tartaar van Makreel met zeewier bonbon van witte chocolade en makreel mayonaise vulling.
***

Soep: Yellow Submarine
Pastinaak, appel kerrie soep.
***

Tussengerecht: When I'm sixty-four.
Duxelles van kastanjechampignons,  beukenzwam en op 64 graden gegaarde escargots,  kersen,
gel van Kriek Lambic, hangop van kriek Lambic en escargots.
***

Hoofdgerecht: Black bird.
Supreme Parelhoen, lasagne van inktpasta en pompoencreme, knoflook uien jus, judasoor.
***

Dessert: Magical mystery tour
Een verrassings proeverij van bijzondere smaken.
***

Prijs; € 27.50 p.p.

Wijnarrangement € 16.00 p.p.

U kunt reserveren via het contact formulier >>>

Vergeet niet eventuele allergieën en/of dieetwensen door te geven!





iTkitchen . Links . Contact