Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

CV Fred

Docent

Curriculum Vitae Fred Colli,
Culinair Freelancer,chefkok, Patissier, Docent
Specialiteiten; Thema avonden & Evenementen, Siervakken , Workshops & Te Gekke Uitdagingen.

Opleiding en Diploma's;
Vakbekwaamheid brood en banket bakker
Handelskennis
Vakbekwaamheid café bedrijf ( SVH )
Diploma instellingskok ( BGP )
Diploma dieetkok ( Culinaire vakschool Groningen )
Diploma Leermeester ( SVH )
Keuken management ( SVH )
Cafe Restaurant
Verklaring sociale hygiëne.
Docent, zij-instroom, FEO, Hoge school Utrecht.
Aplicatie beheerder 
Bedrijfs hulp verlening (BHV)

Belangrijkste getuigschrift zie foto :)

Cursussen / Workshops gevolgd bij;
Div. cursussen bij de American Cake Decoration School
Suikertrekken door J.J. Gijzenij ( Kunst in suiker )
Ice Carving bij High Lights in Ice van P. Meurders
Vet Sculpturen bij J. Klein - Gebbing
Susanne Kruithof Patisserie
Callebaut College
Elainne Mc Gregor, o.a.pressure piping,
Barry Callebaut, België chocolade
Margareth Ford, suikerbloemen
Rudolph van Veen, Masterclass
Tombi Peck, Gingerflowers
Jeroen Goossens,horeca & bakkerij
Hanos, smaak & geur en Texturas
Jillian Crouch, Australian wild flowers

Belangrijkste opdrachtgevers;
Jan Vennink, op de Carpe Diem, Mallorca
Les Chefs, Almere
FreeKS, Nijmegen
Hart van Holland, Nijkerk
Ampt van Nijkerk
Martinair, Party Service, Nieuw Vennep
Martinair, Patisserie
De Wilgenplas, Maarsen
De Heerlijckheid van Ermelo
Albron, Nieuwegein
Albert Heijn, Golff Supermarkten,
Van den Broek food, Horecavak 2000,Zwolle
Dorhout Mees, Biddinghuizen
Symcon, Amsterdam
Golden Tullip Hotel, de Malle Jan, Vierhouten
Sligro,Leiden, Ahoy Rotterdam
Brugman Keukens, door geheel Nederland
Keukenmaxx, Nederland
Golf Supermarkt, Nunspeet
Rossell & van der Heijden, Naarden
Koninklijk Horeca Nederland, Woerden
Culinaire Vakschool, Wageningen.
Effective Promotions Management, Houten.
ROC Gildevaart, Nieuwegein.
Artis, Amsterdam.
Oogduyne, Den Helder,Grandorado, NL
The Harbour, Zeewolde
Jan van As, de Kweker, Amsterdam
Demarle, Frankrijk
Hokra, Goudriaan

Gegeven lessen, workshops en demo's;
Patisserie, Suikertrekken, Bonbons,
Bruidstaarten voor RTL4,
Cajun koken, Div.Siervakken,
Div.kooksessies & privelessen
Beurs demonstraties, BBB EFFF, Horecava etc.
Reclamespots,
Grand Italia Products
ROC, Bol opleiding niveau 4, Nieuwegein
Kooksessies met Cas Spijkers, Pierre Wind, Robèrt Verweij en Lonny.
Live Cooking met Rudolph van Veen, Albert Kooy en Joop Braakhekke
Training consulenten(s) van Demarle
Culinair Centrum Beverwijk

Foodstyling;
AH, Dumeco Q-linair, Hokra, Heinz, HazazaH, Film maatschappij,Amsterdam, Liberty, FHV/BBDO,Reclameburo, Amstelveen

Teambuilding / Kook Sessies voor o.a;
WLTO, Achmea, Wessanen, KPMG, KPN, Brocacef, Hoge School R'dam, T-Mobile,Wavin, Fujitsu, Min.OCW, Rabobank, Burgerking, Universiteit van Utrecht, Interflor, HZPC, DAF, Loyensloeff, Buena Vista WarnerBross, Disney, Bclear, Nutricia, Hogeschool Den Haag en vele anderen.

Productontwikkeling;
Demarle ( France), Dumeco Q-linair, Masterfoods Veghel, Nutricia
Theorie toetsen voor Edu-actief

HomeCooking als relatiegeschenken;
KPN, Hoppe ,Seat

TV ervaring;
Voor RTL4, presentatie bruidstaarten in een programma over trouwen
Stand-inn van Theo van Gogh in de commercials van Abert Heijn.
Interview met RTV-NH over kookcursussen.

Hobby's;
De Wereld keuken, Siervakken, Muziek, actief en passief.
Diploma's 1992 Sound Academy Hilversum.1993 Sound Seminar Rotterdam.
Verzamelaar van ( oude en bijzondere ) kookboeken
Heeft u er één te koop....... mail me aub.

Opdrachten vervuld in de volgende functies;
Zelfstandig werkend kok, patissier, sous-chef, chefkok, interim keukenmanager,trouble shouter, foodstylist, productontwikkelaar en docent.

Levensmotto;
Eén mensenleven is te kort om het vak te doorgronden.

Websites:
www.TV-Koks.nl
www.DemoKoks.nl
www.Kook-Theater.nl
www.KookLocaties.nl
www.CulinairCentrumBeverwijk.nl





iTkitchen . Links . Contact