Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Culinair Centrum Beverwijk op de Horecava

Met gepaste trots nodigen wij u uit in ons Kook-Theater in de stand van de Culinaire Saisonnier op de Horecava.

Le Saisonnier en Patisserie & Desserts zijn toonaangevende vakbladen in de Benelux en Frankrijk. Als je door de uitgever wordt uitgenodigd om jouw bedrijf te presenteren in hun stand op de Horecava dan ben je blij, vereerd en een tikkeltje nerveus maar trek je veel uit de kast.

Het programma.

Maandag 11 januari,
Kaas en wijn, huwelijk of scheiding? Gepresenteerd door Robert Verweij >>>
Airbrushen in de keuken en patisserie, met Bas en Anneke van Duyvenbode >>>

Dinsdag 12 januari,
Chocolade demo door Ramon Huigsloot >>>
Spuit technieken basis patiserie opleiding , Tineke Hendrikse >>>

Woensdag 13 januari,
Macarons, Sascha Twigt en Patrick van Drie, Pop-Tasi Amsterdam >>>
Groenten Snijkunst, Henk van der Weijde >>>

Donderdag 14 januari,
Suikertrekken, demonstratie door Top-patissier Jeroen Goossens >>>

En natuurlijk zijn onze docenten alle dagen aanwezig om uw vragen te beantwoorden over onze opleidingen.

Standnummer 11.124





iTkitchen . Links . Contact