Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Studenten in de Spotlight



In deze rubriek willen wij u graag voorstellen aan een aantal van "onze" mensen.
Als student al uit het juiste hout gesneden, inmiddels vakmensen waar wij super trots op zijn en die wij dus in alle opzichten van harte aanbevelen. lees verder >>>.

Jozua Jaring



Met ingang van het nieuwe schooljaar komt Sterren Chef Jozua Jaring het CCB team versterken bij de opleiding Gespecialiseerd Kok. lees verder >>>

Ruben & Matthijs winnaar



Ruben van Trigt en Matthijs Groen winnen de Dutch Pastry Decathlon 2018 tijdens de NH Horecabeurs van VHC Jongens BV. lees verder >>>

Koksopleiding 2018-2019



Denk jij aan een Koksopleiding voor het komende schooljaar?  Maak dan snel een afspraak om langs te komen om alles te bekijken en te bespreken.
Lees verder >>>

Patisserie opleiding 2017



U kunt nu inschrijven voor het nieuwe schooljaar. Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen om alles te bekijken en te bespreken. Lees verder >>>

Pastry, "The Next Level".



Pastry, The Next level, is een patisserie opleiding voor de gevorderde patissier o.l.v. Jeroen Goossens. In vakkringen behoeft Jeroen nauwelijks introductie.
Lees Verder >>>

Opleiding tot Chocolatier



De opleiding tot Chocolatier / Patissier start eind augustus 2018. Ook deze opleiding staat onder leiding van Jeroen Goossens. Stuur een mailtje voor een afspraak en maak kennis met alle ins en outs van deze unieke opleiding.
Lees verder >>>

Reserveren Menu



Op dinsdag, woensdag en iedere tweede zaterdag van de maand kunt u heerlijk komen dineren bij ons.
Lees hier meer >>>

Op dinsdag en woensdag kunt u ook dineren op de Sleepboot 2 in Houten.
Klik hier om direct te reserveren >>>

De Chemie van het koken



In deze cursus neemt dr Maurits de Klepper je mee naar de chemie en praktische wetenschap van het koken. Tijdens deze cursus leer je beter te begrijpen wat er gebeurd tijdens de bereiding en wat de gevolgen zijn van de keuze van je ingrediënten.  Op de foto Maurits (l) in gesprek met zijn grote inspirator Harold McGee. Lees verder >>>

Bootcamp HorecaPatisserie



Nieuw in ons aanbod! 3 modules Horeca Patisserie. Elke module bestaat uit 5 lessen (één les per week op woensdag).
we starten 7 februari 2018. Wat kan je verwachten: Grand dessert onderdelen, buffet onderdelen, longueurs, à la carte desserts, verrines, dessert aan tafel, decoraties als tuilles, chocolade-, vers fruit en showelementen. Lees Verder >>>

Mallen maken



Om originele patisserie te kunnen maken zijn zelfgemaakte mallen een must.
Leer er alles over tijdens de twee daagse cursus van top patissier Jeroen Goossens.
Lees verder >>>

Kaas- en Wijncursus



CCB biedt ook opleidingen in verschillende culinaire specialisaties. Deze staan o.l.v. TV-kok en sommelier Robèrt Verweij. 

Wijncursus    start   8 januari 2018
                      van 19.00 u - 22.30 u.
Gastronomie start   8 januari 2018
                      van 13.00 u - 16.30 u.
Kaascursus   start 19 februari 2018
                      van 10.00 u - 17.00 u.




iTkitchen . Links . Contact