Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Koks en Patisserie opleidingen

U kunt nu inschrijven op één van onze Culinaire opleidingen.
Voor de koks en patisserie opleiding willen wij graag even kennis met u maken en alle ins & outs van de opleiding met u bespreken.Dat kan (na afspraak) op maandag tussen 12.00 uur en 17.00 uur of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 12.00 uur en 20.30 uur.
Klik hier om een afspraak te maken.

In deze rubriek presenteren wij onze opleidingen:

Mbo opleiding Kok (niveau 2),
Crebonummer 25180, verkorte opleiding van 1 jaar, in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). U volgt één dag per week lessen bij het CCB, de overige dagen leert u in uw leerbedrijf. Na het behalen van het examen krijgt u een mbo-diploma.

Mbo opleiding Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3),
Crebonummer 25182, verkorte opleiding van 1 jaar in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). U volgt één dag per week lessen bij het Culinair Centrum Beverwijk, de overige dagen leert u in uw leerbedrijf. Na het behalen van het examen krijgt u een mbo-diploma.

Mbo opleiding Gespecialiseerd Kok (niveau 4),
Crebonummer 25179, een opleiding van 1 tot 2 jaar in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). U volgt één dag per week lessen bij het Culinair Centrum Beverwijk, de overige dagen leert u in uw leerbedrijf. Na het behalen van het examen krijgt u een mbo-diploma.

Doelgroep.
De mbo-opleidingen zijn bedoeld voor mensen die werkzaam zijn als kok in een erkend leerbedrijf en die een diploma op niveau 2, 3 of 4 willen halen.

Vak opleiding Kok, (niveau 2)
Verkorte opleiding van 1 jaar, u volgt één dag per week lessen bij het Culinair Centrum Beverwijk. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt u het certificaat Kok.

Vak opleiding Zelfstandig Werkend Kok, (niveau 3)
Verkorte opleiding van 1 jaar, u volgt één dag per week lessen bij het Culinair Centrum Beverwijk. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt u het certificaat Zelfstandig werkend Kok.

Vak opleiding Gespecialiseerd Kok, (niveau 4) duur 1 - 2 jaar,
U volgt u het programma van het CCB. Na een succesvolle afronding van de opleiding ontvangt u het certificaat Gespecialiseerd Kok.

Doelgroep;
U werkt (nog) niet in een erkend leerbedrijf, maar wil omscholen of u werkt als ZZPer of u heeft al een eigen bedrijf, dan kunt u één van onze vak opleidingen volgen.

Vak-opleidingen Patisserie

Basis Patisserie opleiding

Doelgroep
koks, banketbakkers, aankomend patissiers en zij die dit willen worden.

De Horeca Patissier o.l.v. Jeroen Goossens

Doelgroep
koks, banketbakkers, patissiers die hun kennis voor de Horeca Patisserie willen verrijken.

Patisserie voor gevorderden; Pastry, The Next Level.
Pastry, The Next Level staat onder leiding van Top Patissier Jeroen Goossens.

Vakopleiding Chocolatier, o.l.v. Jeroen Goossens

Doelgroep
koks, banketbakkers, patissiers die hun ambacht naar een hoger niveau willen tillen.


iTkitchen . Links . Contact