In je portfolio verzamel je bewijzen die aantonen dat je alle competentiegebieden beheerst. Je portfolio bouw je op aan de hand van een reader die we je digitaal toesturen.
Hierin staan / komen o.a; • Inleiding en motivatie • Je CV. • Werkplek gegevens • Nul en eindmeting
En per module: • Opdrachten theorie • Opdrachten praktijk • Feedback van mede studenten • Feedback uit de praktijk • Feedback overig • Uitslag van je Wintoets • Reflectie
Het naslagwerk. Ons vak is continue in beweging. Nieuwe ontwikkelingen, veranderde inzichten en speciale wensen c.q. behoeften van onze cursisten dwingen ons het lesmateriaal continue aan te passen. Daarom hebben we gekozen voor een losbladig systeem waardoor een groeidocument ontstaat.
Hier een overzicht van de inhoud; • Inleiding, je leven lang leren • Vaktermen • Trefwoorden register
En per module: • Warenkennis • Materialenkennis • Technieken • Recepturen • Eventuele bijlagen
Je sluit de cursus af met een eind-assessment waarin je aantoont dat je over de benodigde competenties beschikt. Wordt dit met een voldoende beoordeeld ontvang je het CCB diploma Patisserie.