Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Oosterse Vruchten- & Groenten Snijkunst

Tijdens deze drie daagse cursus van docent Henk van der Weijde begint u met de elementaire grondbeginselen zoals:

De grondtechnieken der snijkunst en bewaar methoden van de snijwerken.
Eenvoudige snijtechnieken om zodoende goede omgang te leren met de verschillende messen en gutsen en eenvoudige vormen en bloemen te snijden.

Tijdens de cursus krijgt u steeds meer vertrouwen in de geleerde technieken en zal de moeilijkheidsgraad toenemen.
U verwerkt verschillende soorten groenten en fruit. zie foto's.

Doelgroep: Koks, Cateraars, Traitteurs, Personeel in Oosterse keuken, Patissiers

Data; 1, 15 en 29 november.

Tijden, 10.00 - 17.00.

Kosten;
€ 295.00 p.p. inclusief een set gutsen, lesmateriaal, lunch en onbeperkt koffie, thee en fris gedurende de hele dag.

Aanmelden kan via het contactformulier >>>






iTkitchen . Links . Contact