Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Arthur Tuytel,

één van de gastdocenten bij de opleiding de Horeca Patissier.

Arthur werkte o.a. als sous-chef bij het gerenomeerde bedrijf Huize van Wely (Lid van de "Académie Culinair de France" en "Relais Desserts Internationale") en op freelance basis bij Crème de la Crème.
Op 1 januari 2008 is Arthur Tuytel zijn eigen bedrijf gestart. Het bedrijf verzorgt workshops, demonstraties en masterclasses, productontwikkeling en het vervaardigen van speciale patissierie
en chocolaterie opdrachten.

Arthur is door het winnen van de Dutch Pastry Award in 2001 lid geworden van het Nederlands Patisserie Team.
In 2003 is Arthur benoemd tot "Ambassador of Belgian Chocolate" in Nederland.

Athur meet zich graag op internationaal niveau met vakgenoten om hiermee zijn eigen vakmanschap steeds verder uit te bouwen en inspiratie op te doen.
Hij heeft dan ook een indrukwekkende wedstrijdervaring.

1999 1e plaats “Salon Culinaire”
2000 5e plaats “Dutch Pastry Award”
2001 1e plaats “Dutch Pastry Award”
2001 1e plaats Grand Prix Mandarine Napoléon
2001 5e plaats “Trophee Europeen de la Patisserie” te Romorantin - Frankrijk
2002 1e plaats preselectie “International Belgian Chocolate Award”
2003 Most Creative Showpiece “International Belgian Chocolate Award”
          Chocolate Press Award for Creativity and Invention “International Belgian Chocolate Award”
2004 1e plaats preselectie “Coupe du Monde de la Patisserie”
2005 2e plaats “”Coupe du Monde de la Patisserie”

naar zijn website>>>






iTkitchen . Links . Contact