Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
De Airbrush in keuken en patisserie

In de driedaagse opleiding ga je aan het werk met het volgende: techniek, materialen kennis, gereedschapskennis en de speciale toepassing hiervan in de keuken en patisserie.

Techniek: Het werken met sjablonen en het freehand airbrushen.
Diverse tricks speciaal voor de airbrush geschikt.
Materialen kennis: de te gebruiken kleurstoffen en verven , wat wel mogelijk is en wat niet.
Gereedschaps kennis: onderhoud van de airbrush, specefieke kenmerken van de airbrush en de compressoren die van belang zijn om goed voorbereid aan t werk te kunnen.

Oefening: diverse lijnen, vlakken, combinatie van techniek in afbeelding "planeten" en eindproject dummy of taart voorzien van afbeelding met de opgedane kennis.

De cursus wordt gegeven door Bas van Duyvenbode , airbrush artist 34 jaar in het vak werkzaam.Bas is met grote liefde werkzaam in alle facetten van het airbrushen. Van het opleiden van restaurateurs bij de Universiteit van Amsterdam, tot het on-stage bodypainten op de Amsterdam fashion week.

In de afgelopen 34 jaar heeft Bas diverse grote en bijzondere projecten gedaan waaronder trainingen voor jachtenbouwers, hoge scholen, ROC's, het customizen van machines, motoren en auto's,  maar ook het ondersteunen van evenementen als Sensation etc. Zijn missie is vooral het bekend en bemind maken van de airbrush kunst bij een groter publiek.

Kosten voor drie dagen € 310.00, (oud) studenten aan het CCB betalen € 260.00
Incl. lunch en de hele dag koffie, thee en frisdranken.
aanvang 10.00 uur, vanaf 9.30 uur is er koffie.

Verwacht najaar 2016.

 iTkitchen . Links . Contact