Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Mogen wij u voorstellen aan "onze" studenten.

Als student al uit het juiste hout gesneden, inmiddels vakmensen waar wij super trots op zijn en die wij dus in alle opzichten van harte aanbevelen.

André Slotboom

Als docent bij SVO Vakopleiding Food geef ik op school les aan leerling slagers en verzorg ik trainingen op het gebied van klantgericht handelen, voedselveiligheid en voedingsleer.
Ik heb van ... lees verder

Prem Tamang

Prem Tamang is 21 jaar en opgegroeid in een straatarm gezin op het platteland van Nepal. Hij vertrekt naar de hoofdstad Kathmandu in de hoop daar werk te vinden. Nu werkt hij al ruim een jaar ... lees verder

Estefhan Meijer

Estefhan is het type student waar iedere opleider graag een klas vol van wil hebben.
Gemotiveerd, leergierig en onvermoeibaar.  Patissier worden  in een sterrenzaak is een enorme pr... lees verder

Menno Spataro

Met zijn zeventien lentes was Menno nog leerplichtig en dus te jong om de patisserie opleiding bij ons te volgen. Op de vraag "wat doe je over vijf jaar? " antwoordde Menno "dan ben ik hard op weg ... lees verder

Tomas Knoops

Voeding heeft altijd mijn interesse gehad. Als kind al bedacht ik smaakcombinaties waar mijn ouders vreemd van opkeken. Toen ik in 2010 klaar was met de Havo was de koksopleiding aan de Rooi Pannen... lees verder

Brechje de Valk

Nadat ik de opleidingen basiskok (N2) en zelfstandig werkend kok (N3) had afgerond wist ik zeker dat ik me wilde specialiseren in de Patisserie. Na een beetje zoeken op internet moest ik voor mezel... lees verder

Joris Paardekooper

Af en toe zitten ze er tussen, koks die op niveau 2 binnenkomen en al zo bedreven zijn dat je denkt “wat doet die hier”. Toen ik dat aan Joris vroeg antwoordde hij ” ik kan w... lees verder

Goos Burbach

Mijn naam is Goos Burbach en ik woon in Leiden. Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de opleiding zelfstandig werkend kok. Tijdens deze opleiding heb ik als leerling in verschillende resta... lees verder

Marga Zwarthoed

In 2011 gaf Marga haar kantoorbaan op om haar droom te volgen.

Zij ging op zoek naar een koksopleiding voor volwassenen en gelukkig voor ons vond zij het CCB en sprong gewoon in het die... lees verder

Debbie Kreike

Door mijn vele reizen is een ongeremde interesse ontstaan voor eten. Niet alleen voor de bereiding maar ook voor de presentatie en de tradities er om heen. Sinds 2009 ben ik werkzaam als freelance ... lees verder

Alex Jansen

Kookgek, vakidioot en een overactieve liefhebber van mooie producten en gerechten. Na acht jaar een eigen catering bedrijf te hebben gehad moest ik verder. Ik ben weer naar ‘school’ geg... lees verder

Jeroen van de Heuvel

Mijn naam is Jeroen van den Heuvel, Docent consumptieve beroepen op ROC de Leijgraaf op de locaties, Cuijk, Oss, Veghel.
In het schooljaar 2012-2013 heb ik namens de Leijgraaf de basis cursus... lees verder

Catrien Kuperus

Catrien is het levende bewijs dat je geen 18 hoeft te zijn om een nieuwe weg in te slaan. Daar zij zich in de afgelopen jaren bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het CCB is zij in augustus ... lees verder

Patrick & Sascha

Sascha Twigt komt oorspronkelijk uit de communicatie evenementen branche waar ze werkte als Projectmanager en Patrick van Drie was Art Director voor reclamebureaus in Amsterdam, Slovenië ... lees verder

Charlotte Hansen

Na het behalen van mijn havo diploma wist ik niet goed welke kant ik op wilde qua studie.
Ik had altijd een grote passie voor koken en lekker eten maar dat bleef bij een hobby dacht ik. Van k... lees verder

Peter Martens

Van jongs af aan wist ik dat ik kok wilde worden. In 2009 heb ik mijn diploma Zelfstandig Werkend Kok behaald.
De jaren daarna heb ik in verschillende restaurants gewerkt, waar ik veel he... lees verder

Hans Hoogeveen

Team speler, motivator en een echt mensen-mens. Hans Haalde zijn N2 en N3 diploma bij ons in de periode 2008-2010 en we hebben nog steeds regelmatig contact.


We kunnen veel vertellen over H... lees verder

Marjon van der Pas

Marjon is een van onze ‘carrièreswitchers’. Ze is opgeleid als docent, heeft  even in het onderwijs gewerkt en daarna jaren in de communicatie. De eerste maanden bij het CCB... lees verder

Marije Krijger

De eerste maanden was het zeker erg wennen op niveau 3, ik kwam net van het ROC in Zeeland af waar ik mijn niveau 2 diploma had gehaald. Maar al snel wist ik dat ik op deze opleiding veel meer mijn... lees verder

Jan Buursma

Al tijdens zijn studie Zelfstandig werken kok N3 richtte Jan zijn eigen bedrijf Smaakwerk op. Dit om smaak te geven aan mensen en hun werk. Met Smaakwerk geeft hij de training “ Smaak-Werkt &... lees verder

Claudia Braxhoofden

Claudia behoort tot de allereerste lichting koks die het CCB heeft opgeleid. In 2007 startte zij met de opleiding Kok niveau 2. In 2008 starte CCB voor de eerste keer met een N3 klasje ook hier nam... lees verder




iTkitchen . Links . Contact