Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Menno Spataro

Met zijn zeventien lentes was Menno nog leerplichtig en dus te jong om de patisserie opleiding bij ons te volgen. Op de vraag "wat doe je over vijf jaar? " antwoordde Menno "dan ben ik hard op weg om een top patissier te worden". Met de bakkersschool werd geregeld dat Menno één dag van zijn stage tijd bij ons mocht lopen. En volgens ons houdt hij zich aan zijn belofte. Menno behoorde tot de beste van zijn jaar. (2011-2012) Tijdens de Gouden Gard 2013 won hij de consumentenprijs en werd 2e met de talentenprijs. Wij weten zeker dat dit nog maar het begin is, de vijf jaar zijn nog lang niet om:)

Menno over CCB,

Bij binnenkomst van het CCB wist ik het meteen! “Dit is wat ik wil, hier hoor ik thuis!”  Ik zat toen al op de banketbakkersopleiding maar ik wilde meer leren over de patisserie. Door mijn leeftijd was het in eerste instantie niet mogelijk om de opleiding te volgen.Toen ik vertelde dat ik de beste wilde gaan worden in mijn vak veranderde de situatie compleet en kreeg ik alle vrijheid en steun die ik nodig had op weg naar een mooie patisserie toekomst. In de opleiding heb ik erg veel nieuwe technieken geleerd. Ik was misschien de jongste maar heb ook veel inspiratie opgehaald uit de creativiteit van mede leerlingen waar ik erg goed mee op kon schieten. Ik ben een jaar aan het werk gegaan bij Huize Van Wely waar schoon en strak werken hoog in het vaandel staat. Ik heb daar in alle kanten van ons mooie vak kunnen werken (chocolaterie, glacerie, patisserie warm/koud). Op dit moment werk ik bij Creme de la Creme. Dit bedrijf maakt moderne patisserie op het hoogste niveau. Mede door het CCB ben ik erg snel gegroeid in de patisserie. Graag wil ik Fred en Tineke bedanken voor een top jaar in de patisserie en in 2014 ga ik zeker naar de next level.




iTkitchen . Links . Contact