Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Hans Hoogeveen

Team speler, motivator en een echt mensen-mens. Hans Haalde zijn N2 en N3 diploma bij ons in de periode 2008-2010 en we hebben nog steeds regelmatig contact.

We kunnen veel vertellen over Hans (hoe een P&O manager kok werd en zijn passie vond ) maar er zijn mensen die dat veel beter kunnen verwoorden zoals Anieta Scholten op werkenvanuitpassie.nl Wij laten haar graag aan het woord >>> of kijk op onderstaand filmpje van Resto van Harte en laat je inspireren ook je hart te volgen.

Hans over CCB,

De keuze om de opleiding bij het CCB te gaan volgen was een zeer bewuste keuze.
Wat mij zo aan sprak? Hierbij in wat zinnen en steekwoorden mijn ervaringen.
De kleinschaligheid en ambitie, de persoonlijke aandacht en informele sfeer, de passie van Fred en Tineke wanneer zij vol overgave over het vak spraken.
De visie op opleiden: de regie voor het behalen van je doelen en resultaten ligt expliciet bij de student, de opleiding ondersteunt en faciliteert.
De nadrukkelijke koppeling met de echte praktijk
De integratie van studenten op niveau 2 en 3 in de keuken (leren van en met elkaar)
100% score van geslaagden in mjn jaren.

Al mijn verwachtingen zijn meer dan waargemaakt.




iTkitchen . Links . Contact