Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Brechje de Valk

Nadat ik de opleidingen basiskok (N2) en zelfstandig werkend kok (N3) had afgerond wist ik zeker dat ik me wilde specialiseren in de Patisserie. Na een beetje zoeken op internet moest ik voor mezelf de keuze maken om dit of op het CCB te gaan doen of in Antwerpen. Zodoende ben ik bij het CCB langsgegaan en er was een aansluitende opleiding voor mij (Horeca-Patisserie en gespecialiseerd kok N4, maar dan gecombineerd). Hier had ik een goed gevoel bij en zo ben ik hieraan begonnen. Het Patisseriejaar vond ik zelf toch wel het allerleukste jaar omdat dat echt mijn ding is. Het is een vrij zelfstandige opleiding geweest, wat voor mij geen probleem was want ik doe dingen graag op m’n eigen manier. Nu 2 jaar verder heb ik beide opleidingen zeer goed afgerond en begin ik in september 2016 aan een nieuwe uitdaging in de patisserie in het met twee Michelin sterren bekroonde Restaurant de Lindehof in Nuenen . Hier heb ik onwijs veel zin in en ik wil het CCB bedanken voor alles wat ik geleerd heb en de ervaringen die ik heb opgedaan!

CCB over Brechje:

Wij  moeten jou bedanken Brechje, voor je niet aflatende inzet, je enthousiasme, de manier waarop je tegenslagen overwint en vooral omdat je ons werk nog een stuk leuker hebt gemaakt.

Wij wensen je alle geluk in jouw ongetwijfeld succesvolle toekomst.




iTkitchen . Links . Contact