Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Goos Burbach

Mijn naam is Goos Burbach en ik woon in Leiden. Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de opleiding zelfstandig werkend kok. Tijdens deze opleiding heb ik als leerling in verschillende restaurants gewerkt. Zo heb ik onder andere gewerkt bij de restaurants ‘In Den Doofpot’, ’het Prentenkabinet’ en ‘Disgenoten’. In 2015 heb ik mijn diploma zelfstandig werkend kok behaald.

Omdat ik mijn creativiteit goed kwijt kon in de pattiserie ben ik mij hier in gaan verdiepen. Al gauw kwam ik bij het Culinair Centrum in Beverwijk terecht. Hier ben ik de opleiding basis pattiserie gestart. In dat jaar heb ik stage gelopen bij het Pattiserie bedrijf Huize van Wely in Noordwijk. Na dat jaar ben ik verder gegaan met de opleiding Next Level pattiserie, ook aan het Culinair Centrum te Beverwijk. In dit jaar ben ik stage gaan lopen bij Soetenso in Leiden. Hier ben ik mij gaan verdiepen in wedstrijden en heb ik mee gedaan met de Gouden IJscreatie van Nederland en heb ik de 1e plaats behaalt voor de Gouden IJscreatie en de prijs voor Beste Nieuwkomer. In het komende jaar wil ik mee gaan doen aan de Dutch Pastry Award en hoop ik in de toekomst de top van Nederland te behalen.

Het CCB team feliciteert Goos met het behalen van de Gouden ijscreatie en de top van Nederland halen gaat zeker lukken met jouw inzet :)
iTkitchen . Links . Contact